Skip to main content

Avainlippu – Lippu on avain suomalaisen työn tukemiseen

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippumerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Avainlippu on arvostettu brändi ja tuttu merkki suomalaisille, mutta myös laadun merkki maamme rajojen ulkopuolella. Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen on samalla myös vastuullinen valinta, joka työllistää ja mahdollistaa kotimaisen palvelun tai tuotteen olemassaolon ja pysyvyyden.

Se, että ostat suomalaisia tuotteita tai palveluja on erittäin tärkeää suomalaisen työn jatkuvuudelle sekä laadukkaille ja perinteiselle osaamiselle ja tuotteille. “Suosi suomalaista” on tuttu lause varmaan jokaiselle. Se ei ole kuitenkaan tuulesta temmattu, vaan lauseessa piilee asian syvin ydin. Suomalaista työtä tukemalla yritykset ja yrittäjät voivat tarjota työpaikkoja sekä samalla vahvistaa kotimaamme taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Samalla työntekijöille riittää töitä.


Teemme yhteistyötä kotimaisten yritysten kanssa

Olemme aidosti suomalainen yritys ja olemme ylpeitä siitä. Kotimaisuus on tuotteidemme ja työmme sydän. Arvostamme suomalaista osaamista ja ammattitaitoa sekä tuotteiden laadukkuutta. Teemme yhteistyötä kotimaisten yritysten kanssa aina raaka-ainevalinnoista kierrätykseen saakka. Tekemällä suomalaisia valintoja varmistamme ja viimeistelemme tuotteidemme laadukkuuden ja ekologisuuden sekä tuemme suomalaista työtä. Painatamme markkinointimateriaalimme, esitteemme ja värikarttamme sekä tuotepakkauksemme Suomessa. Suomalaisessa yhteistyössä korostuvat hyvä palvelu, luotettavuus, joustavuus sekä toimitusvarmuus. Tuotteistamme löytyy Avainlippu. Se on meille arvokas asia. Onhan se sitä myös sinulle?Me olemme Avainlippu yritys

Toimintaamme ja tuotteitamme ohjaavat alkuperäiset arvot, jotka ovat olleet yritystoiminnan perustana sen alusta saakka. Huomioimme tuotteidemme valmistuksessa maalien tuoteturvallisuuden sekä pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset. -Muovittomien maalien alla elää puun luonnollinen hengittävyys- , onkin arvojemme ja missiomme syvin ajatus.

Käsityönä tehdyt ja kotimaassa valmistetut maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden ulko- ja sisäpuupintojen käsittelyihin. Laadukas ja monipuolinen sisämaalivalikoimamme antaa koti- ja ammattimaalareille vaihtoehdon päästöttömään, hajuttomaan, helppoon ja nopeaan sisämaalaukseen. Valitsemalla tuotteemme erilaisiin pintakäsittelyihin, valitset ympäristöystävällisen ja Suomessa valmistetun tuotteen.

Yrityksemme sijaitsee Kauvatsalla, idyllisessä maalaismaisemassa, joen, peltojen ja metsien läheisyydessä. Olemme valmistaneet maaleja ja pintakäsittelyaineita yli neljänkymmenen vuoden ajan. Nykyään yrityksemme palveluksessa on 10 työntekijää ja meidät tunnetaan pieneen kokoomme nähden verrattain hyvin kotimaan lisäksi myös maailmalla.

Referensseistämme löytyy nimekkäitä kohteita, joista merkittävimpiä ovat Versaillesin palatsi ja Louvren taidemuseo. Maalimme valittiin näiden Ranskan historiallisien arvokohteiden restaurointimaaleiksi pitkän ja vaativan tuotetestauksen ja laaduntarkkailun jälkeen. Myös kotimaan referensseissämme on upeita historiallisia arvokohteita, kartanoita ja kirkkoja sekä arkkitehtien suunnittelemia uudisrakennuksia.

Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme ja kotimaisuudestamme.


Jo yli neljäkymmentä vuotta sitten, muovistuvan maailman ja muovimaalien myllerryksessä, päämääränämme oli valmistaa Suomessa, itse käsintehtyjä, muovittomia, hengittäviä ja ekologisia maaleja, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus valita luonnollisista raaka-aineista valmistetut maalimme kotiensa kaunistukseksi ja suojaksi. Uusiutuvien luonnonvarojen käyttäminen tuotteidemme perusraaka-aineena sekä ympäristömme hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluvat tärkeisiin perusarvoihimme tänäänkin. Valitsemalla tuotteemme sisä- ja ulkomaalaukseen, teet hyvän valinnan kotimaisen työn arvostamisen ja tukemisen puolesta. Kiitos, että valitset Suomessa valmistetun tuotteen.


Onhan siinä avainlippu