Skip to main content

Chili on hyvin intensiivinen, tummemman punainen sävy, jossa on vahvuutta ja arvoituksellisuutta. Sävy on kiihkeä ja vakuuttava. Syvällinen ja täydellisen punainen. Voit rohkeasti valita värin lattioihin, seiniin, kalusteisiin, oviin, listoihin tai vaikka tiili- ja muuripinnoille, mikäli rakastat punaista sävyä ja sen voimakkuutta. Tässä punaisessa sävyissä on virkistävää ja sykähdyttävää tunnetta.

Punainen väri jakaa myös mielipiteitä. Muistathan, että sisustusväreissä punainen on tehokkas myös pieninä annoksina. Punaiseksi maalatut kalusteet ovat voimakkaita ja huomiota herättäviä elementtejä sisustuksessa. Chili- sävyä voi käyttää merellisen sisustuksen osavärinä esimerkiksi Kissankellon tai Höyhenen kaverina. Luonnollisesti sen kaveriksi voi valita beigen sävyjä, kuten Juuttia tai Villaa. Lisälämpöä sävy saa ruskeista sävyistä kuten sävyistä Dyyni tai Sahara.

Sisustusvinkki: Hienostunut, kotoisan lämmin ja harmoninen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Chili, Taival, Polku ja Inkivääri.

Tutustu SävyPalettiimme ja inspiroidu.