Skip to main content

Inspiraatiota referenssikumppanuudesta

Nautimme suunnattomasti referenssiyhteistyöstä, sillä pääsemme sitä kautta näkemään, kuinka valmistamamme maalit heräävät eloon suomalaisissa kodeissa. Normaalisti maalit lähtevät meiltä maailmalle kuin linnunpojat pesästään, emmekä koskaan saa tietää, mistä ne ovat kotinsa löytäneet. Referenssiyhteistyössä tarjoamme kumppanille maalit ja kumppani puolestaan sitoutuu lähettämään meille kuvia maalausprosessista sekä valmiista lopputuloksesta, ja usein myös jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassaan, antamaan haastatteluja tai osallistumaan kuvauksiin. Yhteistyön kautta verkkosivuille ja mainontaan saamamme kuvamateriaali on arvokasta, koska voimme esitellä sävyjämme laajoilla pinnoilla aidoissa kotiympäristöissä, josta moni remonttia suunnitteleva löytää inspiraatiota. Kumppaneiden kanssa vuorovaikutus on usein tiiviimpää kuin muiden asiakkaiden kanssa, ja saamme heiltä palautetta ja uusia ideoita.

Etsimme nyt referenssikumppaneita yhteistyöhön kanssamme vuonna 2023. Valitsemme kaikkiaan neljä kohdetta seuraavilla teemoilla: 1) uuden hirsitalon ulkoseinien käsittely 2)
uudiskohteen sisäpintojen käsittely 3) lautaverhoillun talon ulkoseinien huoltomaalaus 4) vanhan talon sisäpintojen uudelleenmaalaus.

Valitsemillemme kumppaneille lahjoitamme maalit veloituksetta 1000 euroon saakka. Etsimme kohteita, joissa voimme kuvata video- ja valokuvamateriaalia sekä maalausprosessin aikana että maalaustöiden valmistuttua. Näin ollen toivomme myös, että kumppanimme olisivat valmiita esiintymään kuvissa tai mahdollisissa videosisällöissä. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan toivomus.

Hae referenssikumppaniksemme lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus kuvien kera osoitteeseen uula@uula.fi ja kerro millaisia suunnitelmia tai unelmia sinulla on mielessäsi talon, mökin tai vaikkapa yhden huoneen maalaamiseksi. Kaikki referenssiyhteistyöhön varaamamme etuudet myönnetään vuodelle 2023 meille lähetettyjen hakemusten perusteella. Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Harmoniaa luonnon keskellä

Referenssikumppaneillamme Raaseporissa on elegantti kaunislinjainen vapaa-ajanasunto metsämaisemassa. Sen ulkopinnat huoltokäsiteltiin kesällä Roslagin Mahongin sävyllä 0110 Kallio, joka sulautuu ympäristön sävyihin, mutta tuo kuitenkin kevyen kontrastin mäntyjen punaruskeille rungoille ja vihreille oksistoille. Kuultava käsittely jättää puun syyt kauniisti näkyviin ja korostaa puun luonnollista pintaa, antamalla sille kuitenkin kestävän suojan.

 

 

Vaaleat luonnolliset sävyt avaavat maiseman sisätilaan

Korkeat ikkunat tuovat sisään paitsi valoa, ne tuovat ympäröivän metsän värit ja muodot osaksi sisätilaa. Ne rajaavat jyhkeät mäntyjen rungot ja kiemuraiset oksat kolmiolotteiseksi taideteokseksi seinäpinnalle. Puiden muodot ja sävyt nousevat esiin sisäseiniin valittujen vaaleiden murrettujen luonnonvärien ansiosta. Vaaleat luonnolliset sävyt antavat maisemalle tilaa, ja ulko- ja sisätilojen rajat hämärtyvät. Näin kauniissa maisemassa, varsinkin vapaa-ajanasunnossa ulkotilan kokeminen osana sisätilaa rauhoittaa ja avartaa myös mieltä.

 

Levollisen tunnelman luomiseksi sisäseiniin valittiin Uula Sisustusmaali himmeä ja sisävärikartan sävy Juutti, josta muut sisustuselementit nousevat kauniisti esiin.  Se on lämmin, mutta hyvin vaalea beige, joka sopii paitsi muihin luonnon sävyihin, myös huomattavasti sähäkämpiin väriyhdistelmiin.