Skip to main content

Hengittävä sisämaali – paras valinta sisäpintojen maalaamiseen

Hengittävä sisämaali on paras valinta sisäpintojen maalaamiseen. Uula Kuultomaali valittiin Paraisille rakennetun talon sisähirsiseinien käsittelyyn. Talon ulkonäkö, sisustus ja värimaailma on harmoninen ulkoa ja sisältä. Kaikki sävyt ja ideat toimivat yhteen hienosti ja  luonnonvalo siivilöityy kaikkialle kotiin. Ikkunoiden sijoittelussa on huomioitu valon kulku kaikista suunnista. Taloa ympäröivä metsä säännöstelee auringon kirkkautta sopivasti ja sisään tuleva valo on sävyltään lämmintä. Hirsi- ja puupintojen ehdoton ykkönen sisämaalauksessa on Ilona Kuultomaali, joka antaa puun luonnolliselle kauneudelle arvoa, kestävyyttä ja suojaa.  Kuultomaalikäsittely Ilonalla on nopeaa ja helppoa. Myös kuultomaalauksen jälkeen, vaikkapa vuosien päästä, kuultomaalattu pinta voidaan maalata kuultomaalilla tai peittävällä maalilla ilman suurempia pohjatyövaiheita. Ilona Kuultomaali onkin siis oiva vaihtoehto puu- ja hirsipintojen vahaamiselle. Kaiken lisäksi Ilona Kuultomaali on erinomainen valinta, kun kotiin halutaan turvallinen, muoviton ja täysin päästötön sisämaali.

Hengittävä sisämaali – Uula Kuultomaali – Kuultomaalien kuningatar

Hirsi- ja puupintojen ehdoton ykkönen sisämaalauksessa on Uula Kuultomaali, joka antaa puun luonnolliselle kauneudelle arvoa, kestävyyttä ja suojaa.  Kuultomaalikäsittely tällä tuotteella on nopeaa ja helppoa. Myös kuultomaalauksen jälkeen, vaikkapa vuosien päästä, kuultomaalattu pinta voidaan maalata kuultomaalilla tai peittävällä maalilla ilman suurempia pohjatyövaiheita. Uula Kuultomaali onkin siis oiva vaihtoehto puu- ja hirsipintojen vahaamiselle hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon uudelleen käsiteltävyytensä ansioista. Kaiken lisäksi Uula Kuultomaali on erinomainen valinta, kun kotiin halutaan turvallinen, muoviton ja täysin päästötön sisämaali. Uula Kuultomaali on tarkoitettu sisäpintojen kuultokäsittelyyn, jossa puun syyt eli puun omat upeat kuviot jäävät upeasti esille. Uula kuultomaalilla voit sävyttää puupinnan kauniisti, oman värimieltymyksen mukaan.

Vinkki: Uula Saunakuulto on Uula Kuultomaalin sisar, jolla voit käsitellä sauna- ja pesutilojen puu- ja hirsipinnat.  Uula Saunakuulto on hajutonta, helpposivelteistä, se tasoittuu kauniisti ja kuivuu nopeasti. Uula Saunakuulto sopii uusiin sekä vanhoihin käsittelemättömiin sekä aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla käsiteltyihin kosteiden tilojen puupintoihin, kuten katto- ja seinäpaneeleihin, hirsipintoihin, oviin, lauteisiin, penkkeihin ja kaiteisiin. Pesuhuonetiloissa sitä suositellaan seinille, jotka eivät ole suoraan vedelle alttiina. Uula Saunakuulto ei sovellu lattioiden käsittelemiseen eikä vahatuille tai parafiiniöljytyille pinnoille.


Uusi Koti -lehden artikkeli – Inspiroivaa selkeyttä

Uusi Koti- lehti  on korkealuokkainen, täysin suomalainen asumisen erikoislehti. Jokaisessa numerossa esitellään iso joukko uusia taloja, joissa asuu onnellisia suomalaisperheitä. Esittelykodit ovat kauniisti sisustettuja. Lehdestä saa käytännönläheisiä ideoita kodin tilaratkaisuihin, tekniikkaan ja sisustamiseen. Lehdestä löytyvät uudet talomallit ja pintamateriaalit – laatat, lattiat ja tapetit. Lehden vakiosisältöä ovat myös kodikkaat vapaa-ajanasunnot. (teksti: Jorma Välimaa/ kuvat: Hans Koistinen)

Tutustu upean hirsitalon rakennusprojektiin ja tunnelmiin Uusi Koti -lehden artikkelissa / Inspiroivaa selkeyttä.