Skip to main content

Höyhen – Suloisen pehmeä

Höyhen on Uula Sisävärikartan kauniin pehmeä valkoinen perusvalkoinen maalisävy. vaalea untuvaisuus. Pehmeän valkoisuutensa ansiosta valkoinen Höyhen on erittäin suosittu sisätilojen kattoihin, seiniin ja kalusteisiin. Sävyn kanssa voi helposti yhdistää tuhansia eri sävyjä. Sävyn valkoisuus on lämpöistä ja siitä puuttuu sinertävän viileä vivahde. Höyhen on lempeän valoisa, suloisen valkoinen sävy, jossa yhdistyy valoisuus, keveys ja pehmeys. Sävy on lämmin ja täyteläinen.

Valitse seinienlattioidenovien ja huonekalujen värit sisä- tai perinnevärikartastamme. Jos aristelet tummia tai vahvoja sävyjä pitäydy vaaleissa sävyissä ja anna ripaus värikkyyttä tekstiileissä tai vaikkapa muutamassa maalatussa taulussa tai kalusteessa. Mikäli rakastat värejä, niiden voimaa ja vahvuutta, kokeile rohkeasti ja testaa. Maalaamisessa mukavinta on se, että maalaus on aina helppo uusia ja värejä helppo vaihtaa.

Sävypaletti

Tutustu SävyPalettiimme. Löydä kauneimmat sävysi ja anna väriesi valloittaa. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luoto sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Höyhen Sävykortit– VÄRIYHDISTELMIÄ SISUSTUKSEEN

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä. Luonnollisen kaunis, puhdas ja helmenharmaa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Höyhen, Tuuli, Huurre ja Sumu.


Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Valitse maali aina maalattavan kohteen mukaisesti. Maalien kulutuksen- ja pesunkesto vaihtelevat. Paneelipinnoille sopii erittäin peittävä Into Paneelimaali. Sisäseinien ja kattojen sekä tiili ja muuripintojen maalaukseen sopivat vesiohenteiset Into  Sisustusmaalit. Kalusteisiin, listoihin, ikkunapuitteisiin, oviin ja seinäpintoihin sopii Into Kalustemaali tai Uula Ovi- ja ikkunamaali, jolla voit myös maalata mm. pönttöuuneja. Himmeäpintainen Into Kalustemaali on erittäin kaunis valkoisiksi maalatuissa kalusteissa, ovissa, puukoreissa, rottinkikalusteissa, sisustustikapuissa, jne. Puolikiiltävällä Into Kalustemaalilla saat kiiltoasteeltaan aavistuksen kiiltävämmän pinnan mm. kalusteisiin, sisäoviin ja kattopintoihin. Maalaa puulattiat, kalusteet tai kylmillään olevat tilat Uula Puulattiamaalilla. Muistathan, että voit valita ihania sävyjämme sekä Sisävärikartastamme että Perinnevärikartastamme.