Skip to main content

Huurre – Hillityn kaunis

Huurre on hurmaavan kaunis ja hillitty, vaaleanharmaa sävy, jossa on utuisuutta ja viileyttä. Sävy valloittaa pehmeydellään ja sen voi huoletta valita suurille pinnoille, kuten useammalle seinäpinnalle, laajoihin lattiapintoihin, oviin ja ikkunapuitteisiin, keittiön kaapinoviin ja kalusteisiin sekä portaisiin, kaiteisiin tai vaikkapa kattoon.

Tiilitakkojen ja muuripintojen päällä Huurre -sävy on erittäin lämpöisä ja siinä on sopivasti sävykkyyttä. Puulattioilla sävy on miellyttävän valoisa. Ovissa, ikkunapuitteissa, kaiteissa ja portaissa sävy toimii tehokeinona varsinkin silloin, kun tilassa käytettään muuten vaaleita sävyjä.

Huurteenharmaa sävy on myös hyvä valinta tiloihin, joissa halutaan tehostaa tai muuttaa tunnelmaa värikkäillä tekstiileillä tai tuoda tilaan kontrastia suurilla, värikkäillä tapeteilla. Harmaa ei kilpaile muiden värielementtien kanssa.


Sävypaletti

Tutustu SävyPalettiimme. Löydä kauneimmat sävysi ja anna väriesi valloittaa. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan, sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luotu sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Huurre – SÄVYKORTTEJA SISÄVÄRIKARTAN SÄVYISTÄ – VÄRIYHDISTELMIÄ SISUSTUKSEEN

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä. Tyynnyttävän pehmoinen ja vilpoisan valoisa sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Huurre, Pisara, Hortensia ja Kookos.


Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Valitse maali aina maalattavan kohteen mukaisesti, sillä maalien kulutuksen- ja pesunkesto vaihtelevat. Sisäseinien ja kattojen sekä tiili ja muuripintojen maalaukseen sopivat vesiohenteiset Into  Sisustusmaalit. Kalusteisiin, listoihin, ikkunapuitteisiin, oviin ja seinäpintoihin sopii Into Kalustemaali tai Uula Ovi- ja ikkunamaalilla, jolla voit myös maalata mm. pönttöuuneja. Maalaa puulattiat, kalusteet tai kylmillään olevat tilat Uula Puulattiamaalilla. Muistathan, että voit valita ihania sävyjämme sekä Sisävärikartastamme että Perinnevärikartastamme.