Skip to main content

Into School – Terveiset iloisilta pikkumaalareilta

Into School innostaa maalaamaan. Tervetuloa tutustumaan kanssamme Suomen iloisimpaan ja innostavimpaan kansainväliseen ja kaksikieliseen päiväkotiin. Tammikuussa 2021 Helsingin Lauttasaareen avattu päiväkoti tarjoaa korkealaatuista varhaiskasvatusta ja hoitoa 1–6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa puhutaan sekä englantia että suomea. Luovuus ja musiikki ovat keskeinen osa lasten jokaista päivää, joten lapsia innostetaan tarinankerrontaan, musiikin tekemiseen, uteliaisuuteen sekä rohkeuteen. Into Schoolin sydämen asia on pitää hyvää huolta pienistä oppijoista sekä heidän turvallisesta kasvuympäristöstään, henkilökunnan hyvinvointia ja viihtyvyyttä unohtamatta.

Into Schoolin sisätilojen yleisilme uusittiin seinien, lattian ja sisustuksen osalta yhtenäiseksi, raikkaan vaaleaksi ja moderniksi. Tilojen maalaamiseen valittiin muoviton, hengittävä ja hajuton puolihimmeä Uula Sisustusmaali, joka täysin päästöttömänä maalina on erinomainen valinta jokaiseen kotiin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Maali pysyy hyvin siveltimessä ja telassa, peittää hyvin ja kuivuu mukavan nopeasti. Maali voidaan sävyttää Uulan värikarttojen lisäksi kaikkien yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Tässä tunnelmakuvia remontista ja maalauspuuhista. Kuvien alta löydät muutaman kuvan tilasta ennen maalaamista. (kuvat Monica Suarez Galindo)


Tässä tunnelmakuvia remontista ja maalauspuuhista. Kuvien alta löydät muutaman kuvan tilasta ennen maalaamista.


“Hei meillä maalataan! Ja maalattiin muuten myös viime syksynä, kun INTO SCHOOL -päiväkotiamme remontoitiin nykyiseen loisteliaaseen ulkoasuunsa. Panostamme turvallisiin ja ekologisiin materiaaleihin. Seinämme on maalattu Into Sisustusmaalilla (tietenkin!), joka on päästötön, hajuton ja muoviton ja näin ollen täydellinen valinta päiväkotiimme! Valoisassa, esteettömässä ja avarassa päiväkodissamme viihtyvät pitkään niin isommat kuin pienemmätkin. Olemme hurjan ylpeitä ammattitaitoisista työntekijöistämme ja meille on sydämen asia huolehtia tiimimme työhyvinvoinnista, jaksamisesta ja ammatillisesta kehittymisestä.”