Skip to main content

Kaunista pintaa luonnollisesti

Kaunista pintaa luonnollisesti on monipuolinen lause. Sen vuoksi se onkin yksi iskulauseistamme. Maaleillamme saat aikaiseksi kaunista pintaa, joka on luonnollisen näköistä. Maaleillamme voit kaunistaa pintaa -luonnollisesti, ekologisesti ja turvallisesti. Luonnollisuus on osa maaliemme sisältöä. Valmistamme maalimme uusiutuvista luonnonöljyistä ja pidämme huolta siitä, että tuotteemme käyttäminen on turvallista niin maalaria kuin luontoa ajatellen.


Kaunista pintaa perinne- ja uudiskohteisiin

Maalimme valitaan sekä perinne- että uudiskohteiden maalaamiseen, sillä hengittävien ja muovittomien maaliemme alla puu- ja hirsipinta voi hyvin. Tuotevalikoimamme on pieni, mutta erittäin kattava. Löydät valikoimistamme maalit erilaisille ulko- ja sisäpinnoille ja jopa saunan maalaamiseen. Sisämaaleimme tuoteperhe – Into ja Ilona -tarjoavat päästöttömän, turvallisen ja hajuttoman vaihtoehdon sisäpintojen kuultaviin ja peittäviin käsittelyihin. Nämä vesiohenteiset maalimme ovatkin sisämaaliemme suurimmat suosikit.


Upeasti Uulattu koti

Maalahdesta löytyy koti, joka kätkee sisälleen upean väriloiston lisäksi turvalliset ja ekologiset rakennusmateriaalimme. Uuden, mutta perinteisen hirsitalon tunnelma ja kodikkuus ovat ainutlaatuisia. Kodin rakentamisen lähtökohtana oli tehdä talo, joka on hyvinvoiva ja kestävä vielä vuosisatojenkin päästä. Hufvudstadbladet -lehden artikkelissa pääset tutustumaan Maalahdessa sijaitsevan upean kodin tunnelmaan. Tässä muutamia kuvia kohteesta. Juttuun pääset tästä: Uppoudu tarinaan


Kodissa käytettyjä tuotteita ja sävyjä

Keittiökaappien alaosa: Into Kalustemaali puolihimmeä. Sävy: Versailles

Keittiökaappien yläosa: Into Kalustemaali puolihimmeä. Sävy: Musta

Puulattia: Uula Puulattiamaali puolikiiltävä. Sävy 1011 Sade

Sisäkatot: Into Sisustusmaali himmeä. Sävy 1001 Pouta

Ulkoseinät: Uula Keittomaali. Sävy 40 Italianpunainen

Ulkopuolen valkoiset osat: Uula Ulkopohjamaali valkoinen. Uula Petrooliöljymaali 00 Valkoinen.

Ulko-ovet: Uula Pellavaöljymaali. Uula Ovi- ja ikkunamaali. Sävy: 2018 Tähkä