Skip to main content

Kookos – Kätkettyä heleyttä

Kookos on heleän valkoinen sävy, mutta siinä on myös hento heijastus luonnonvaaleutta ja viileyttä. Ajaton, helmenvalkoinen sävy, johon kätkeytyy juhlavuus ja tyylikkyys. Sävyn vaaleus ja valoisuus sopivat sisustusväriksi erilaisille pinnoille, kuten seiniin, kattoihin ja kalusteisiin sekä tiili- ja muuripinnoille. Sen ajattoman kauneuden kanssa voi yhdistellä satoja eri sävyjä.

Valkoisuus ja raikkaus ovat olleet suosiossa pitkään ja sen suosio ei laannu luultavasti milloinkaan. Valkoinen sopii erinomaisesti kalusteisiin ja kattopintoihin. Paneelikattoihin ja puolipaneeleihin Into Paneelimaali on erinomainen valinta peittävyytensä ansiosta. Into Kalustemaalilla voit maalata puu- ja paneelipinnat Kookos- sävyyn puolikiiltäväksi, mikäli mielit tilaan tai kalustepinnoille hieman enemmän kiiltoa. Puolihimmeä Into Kalustemaali jättää kauniin himmeän pinnan, jota suositaan myös silloin, kun etsitään ns. kalkkimaalimaista pintaa ja kiiltoastetta.

Pieniä tiloja maalatessa vaalea sävy tuo avaruutta ja valoa. Ota valkoisen vastapainoksi rouheaa tunnelmaa, luonnon materiaaleja ja luonnollisia sävyjä. Tai lisää siihen rohkeasti punaista tai mustaa. Tiesithän, että voit valita sävyjä molemmista värikartoistamme. Tutustu Sisävärikarttaamme ja Perinnevärikarttaamme ja yhdistele mieleisesi väriyhdistelmät oman kotisi, mökkisi, toimistosi tai vaikkapa toimitilojesi piristykseksi. Maalaamalla voi helposti vaihtaa sävyjä ja sisustustunnelmaa.


Kookos – Valloittavan monipuolinen – IHANAN KOTOISIA VÄRIYHDISTELMIÄ

Sisävärikartan sävykortit ovat tarkoitettu väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä. Miellyttävän maanläheinen ja vivahderikas sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Kookos, Dyyni, Taival ja Karhunvatukka.


Kaipaatko lisää inspiraatiota tai erilaisia sävy-yhdistelmiä? Löydät niitä SävyPaletistamme. Ihastu ja inspiroidu. Innostu ja piristy. Ammenna energiaa tai tunnelmoi. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luoto sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.