Skip to main content

Lupiini – luonnollinen ja ajaton

Lupiini on hyvin hennosti punertavaan taipuva väri, jossa on valkoisen lumoavaa valoisuutta ja juhlavuutta. Sävy on ajaton ja sen vaaleus sopii suomalaiseen sisustukseen. Sen pehmeään lumoon sointuvat monet värit ja siinä itsessään on lämpöisä tuntu. Tämä kaunis ja herkkä valkoinen on omiaan pieniin tiloihin, jossa haetaan tilan tuntua ja avaruutta. Sävy sopii myös suurille pinnoille, kalusteisiin ja kattoon ja on erittäin lämmin ja valoisa myös tiili- ja muuripinnoilla.

Romanttisen tunnelmallinen sisustus

Valkoisen Lupiinin kukissa on hentoa punertavuutta ja valkoisen lumoavaa valoisuutta. Sen pehmeä värimaailma on ollut innoittamassa sävyn luomista.  Lupiini-sävyn valinta sisustukseen antaa paljon mahdollisuuksia erilaisten sisustustunnelmien luomiseen ja muuntamiseen. Romanttisen tunnelmallinen ja herkkä sisustus syntyy yhdistämällä sävyt Lupiini, Rose, Aavikko ja Sahara.

Muistathan, että kaikkien sävyjen ei tarvitse olla maalattuna pintana.  Käytä sävyjä sisustustekstiileissä, matoissa ja koriste-esineissä halutun tunnelman luomiseksi.

Vinkki: Into Sisustusmaalilla maalaat helposti sisätilojen katot ja seinät sekä tiili- ja muuripinnat. Into Paneelimaalilla puu- ja paneeliseinät ja -katot. Into Kalustemaali sopii puolipaneelien, seinien, kattojen, ovien ja kalusteiden maalaamiseen. Pönttöuunien maalaamiseen suosittelemme Uula Ovi- ja Ikkunamaalia ja lattioihin Uula Puulattiamaalia.

Tutustu SävyPalettiimme, uppoudu Sävyjen aarteisiin tai fiilistele sävykorteilla. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luoto sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Lupiini – Sisävärikartan sävykortit ja sävy-yhdistelmiä kodin sisustukseen

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.


Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into Paneelimaaliin, Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.