Skip to main content

Maalausvideoita

Maalausvideoita, joista löydät mukavasti ja helposti vinkit ja neuvot sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen. Tutustu videoihin klikkaamalla.

Sisämaalivalikoimastamme löydät sopivat maalit seiniin, lattioihin, kattoihin ja kalusteisiin. Monipuolinen ja näppärän kokoinen valikoima. Vesiohenteisten sisämaaliemme Into ja Ilona -maalivalikoima tarjoaa niin koti- kuin ammattimaalareillekin mahdollisuuden täysin päästöttömään ja muovittomaan maalaamiseen. Vesiohenteisien maalien hajuttomuus, helppo maalattavuus, nopea kuivuminen sekä kulutuksen- ja pesunkestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tuoteturvallisuuden lisäksi. Perinteisemmät sisämaalimme ovat suosittuja perinnekohteissa, mutta sopivat mainiosti myös uusien rakennusten sisämaalaukseen. Yhteistä kaikille maaleillemme on se, että ne ovat hengittäviä ja muovittomia ja ne valmistetaan uusiutuvista luonnonöljyistä. Tutustu sisämaalivalikoimaamme.

Ulkomaaliemme muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Maalimme jättävät puupinnan hengittäväksi, joten kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoitu eikä lahoa. Tutustu ulkomaalivalikoimaamme. Tarkemmat tuotetiedot sekä maalaus- ja käsittelyohjeet löytyvät jokaisen tuotteen kohdalta.