Skip to main content

Pioni- herkkää ja heleää

Pioni on ihastuttavan täyteläinen ja kaihoisan utuisa vaaleanpunainen väri, jossa on lempeyttä, suloisuutta ja herkkyyttä. Sävy on rauhoittava ja lempeä ja sillä luot kepeän herttaista tunnelmaa. Yhdistä sen murrettu värikkyys kukkakuvioisien tapettien ja maalatun puolipaneelin kanssa tai anna sen olla ripauksena lämpimän rusehtavien sävyjen, kuten Juutin, Villan tai Kanelin kanssa. Näin luot romanttisen sisustustunnelman.

Pioni Sisävärikartan vaaleanpunainen sävy

Pionin sävyllä maalattu paneeli ja Pionin kukka

Valitse sävyt oman maun mukaan

Valitse vaaleanpunainen hehku lastenhuoneen sisustusväriksi ja maalaa sillä kalusteita tai kauniita koristekuvioita. Käytä Pionin kanssa vaaleita sävyjä ja lisää syvyyttä valitsemalla sävy Rose sen pariksi. Vastapainoa Pionin pehmeydelle ja vaahtokarkkimaisuudelle saat tummista sävyistä, kuten Sisävärikarttamme Basaltti-, Salmiakki- tai Taival-sävyistä. Idyllisen tunnelmallinen, herttainen ja tyyni sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Pioni, Kivi, Sumu ja Kookos. Tärkeintä sisustuksessa ja sävyjen valinnassa on sinun oma tyylisi ja toiveesi. Valitse ne värit kotiisi, joissa itse viihdyt.

Kurkista SävyPalettiin tai tutustu sävykortteihin


Pioni – Sisävärikartan sävykortit ja sävy-yhdistelmiä sisustukseen ja kodin ilmeen muutostöihin

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.


Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.