Skip to main content
Polku – Uula Sisävärikartta

Polku on savuisuudellaan ja tyylikkyydellään valloittava ruskeanharmaa sävy, jossa on utuisuutta ja lempeyttä. Sävy on tumma, hieman mudanruskea sävy, jossa on viileähkö vivahde. Sävy sopii erityisesti lattiapintoihin tai tehoväriksi puuportaisiin tai kaiteisiin. Sävyn erinomaisuus lattioissa korostuu värin vivahteikkuudessa, jossa tahrat tai muruset eivät korostu kovin helposti.

Sävy saa vastapainoa ja tasavertaisuutta vahvoista sävyistä. Kuitenkin sen pehmeys antaa oikeutta myös vaaleammille sävyille. Sen kanssa voi huoletta yhdistää vaniljan ja beigen sävyjä sekä valkoista. Kaikki murretut luonnonsävyt, kuten vihreä ja sininen ovat sopusoinnussa sävyn kanssa. Romanttista tunnelmaa saadaan aikaiseksi yhdistämällä siihen kauniita, murrettuja punertavia sävyjä.

Sisustusvinkki: Sadunhohtoinen ja utuisen romanttinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Polku, Taival, Sahrami ja Rose.

Lisää sävy-yhdistelmiä löydät SävyPaletistamme tai sävykorteistamme

SISÄVÄRIKARTAN SÄVYKORTIT – VALMIITA SÄVY-YHDISTELMIÄ

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.

VALITSE SÄVYN LISÄKSI MAALATTAVAAN KOHTEESEEN SOPIVA MAALI

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.