Skip to main content

Sahrami on kaunis ja hillitty rusehtavan punainen sävy, joka on elegantti ja arvokkaan juhlava. Sävy on taianomaisen rauhoittava ja upea. Tämä pehmeän punainen sävy on omiaan luomaan tunnelmaa ja voimaa tiloihin, jossa on suuria pintoja. Sävy on hienostunut ja sävähdyttävä lattioissa ja pukee erittäin hyvin vanhoja, uutta maalipintaa tarvitsevien kalusteita, kuten kaappeja, lipastoja, kirstuja ja puisia sänkyjä. Sävyssä on hitusen harmahtavuutta, joka hioo omalta osaltaa punaisen tempperamenttisuutta ja voimakkuutta.

Valitse sävy seiniin himmeänä tai puolihimmeänä. Saat pehmeyttä ja syvyyttä. Puulattioihin sävy erityisesti sopii puolihimmeänäYhdistämällä sävyyn lämmintä valkoista saadaan aikaiseksi pehmeän täydellinen kokonaisuus. Sävy sopii myös erittäin hyvin harmaan kanssa, jolloin sävyn pehmeys korostuu entisestään. Kokeile rohkeasti Sahramin sävyä myös tehovärinä koristemaalauksiin.

Sisustusvinkki: Näyttävä, tasapainoinen ja upean vahva sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Sahrami, Kirsikka, Kardemumma ja Dyyni.