Skip to main content

Galleri

Galleriet innehåller bilder på exteriöra och interiöra ytor målade med våra färger och nyanser. Har du bilder på ytor inomhus eller utomhus som är målade med våra färger? Om du vill kan du skicka bilder till oss och berätta om dina erfarenheter av färg, målning, målarprojektets framsteg, husets historia etc. Färgen som används i objektet och i bilden samt nyansinformationen är viktig . Du kan skicka oss e-post till adressen uula@uula.fi.

Galleri – Lasyrfärg för utomhusbruk

Galleri med exteriörer målade med våra lasyrfärger och nyanser.

Galleri – Täckande utomhusfärg

Galleri med exteriörer målade med våra täckande utomhusfärger. Visste du att vi har designat färdiga färgchips för att hjälpa till med färgplaneringen? Ta en titt på tonkorten i vår traditionella färgkarta, där du kan hitta traditionella men också ljusa och glittrande kombinationer.

Galleri – Färg för inomhusbruk

Ett galleri med rum, utrymmen och möbler målade med våra inomhusfärger, där de naturliga och vackra tonerna i vår traditionella färgkarta och interiörfärgkarta har använts. Visste du att vi har designat färdiga färgchips för att hjälpa till med inredning och färgplanering? Ta en titt på inredningsfärgkartans nyanskort och hitta dina favoritfärgskombinationer.

Det är värt att investera i färgdesignen på interiören. Då blir ditt hem eller till exempel kontor precis som du tänkt dig. Du kan enkelt hitta inredningsarkitekter online eller genom våra återförsäljares tjänster. Du kan skicka bilder på interiörer målade med våra färger till oss via e-post till uula@uula.fi. Vi lägger gärna till dem i galleriet.