Skip to main content

Det finns en uppsjö av målar färger,

våra är bra.

Plastfria färger respekterar miljön och ditt hem. Våra målarfärger är tillverkade av naturliga oljor. De garanterar en lång och hållbar framtid för ytorna i ditt hem samt fräschare inomhusluft.

Naturlighet & tradition

Våra färger är handgjorda
av naturliga oljor

Våra plastfria, naturliga oljebaserade färger är ansvarsfullt handgjorda i Finland. I all vår verksamhet tar vi hänsyn till miljön och gör alltid inköp i första hand från finländska produkt- och tjänsteleverantörer i den mån som det är möjligt.

Produktsäkerheten, hälso- och miljöeffekterna av tillverkningen och användningen av våra produkter, välbefinnandet av våra anställda och kontinuiteten i det finländska arbetet är viktiga för oss.

Uula Color-målarfärger är 100 % plastfria. Våra färger har aldrig innehållit plast, och kommer aldrig att göra det.

Uula & miljön

Vi tillverkar våra färger
med respekt för miljön

Plastfria färger är en säker lösning för ditt hem och naturen. Våra finska handgjorda färger följer över 40 års tradition.

Miljöhänsyn är kärnvärdet för Uula Color. Miljöarbetet angår oss alla, och vi minskar hela tiden mängden av avfall genom att gynna återvinningsbara material. Vår miljöhänsyn syns i våra plastfria färger samt i vårt val att använda inhemska och miljövänliga produkter i den mån som det bara är möjligt.

Välj ansvarsfulla färger för ytorna i ditt hem – välj Uula.