Skip to main content

Vi tillverkar ekologiska och plastfria målarfärger – Under våra plastfria färger får träet andas på ett naturligt sätt

Vi tillverkar ekologiska och plastfria målarfärger av högklassiga och naturliga råvaror. I våra målarfärgerna och deras tillverkning beaktas kraven hos material som ytbehandlas samt målarfärgernas produktsäkerhet och miljöpåverkan. I våra målarfärger anväds inga bindemedel av plast, eftersom detta är den bästa lösningen för träkonstruktioner. Målarfärgerna låter träytan andas så att fukt kan avdunsta från konstruktionen. Därför är våra färger det perfekta valet när man vill ta hand om en levande och naturligt vacker träyta.Vårt företag finns i ett idylliskt landsbygdslandskap i Kauvatsa, invid en å och omgivet av åkrar och skogar. Vi har tillverkat färger och ytbehandlingsmedel i över fyra årtionden. Våra handgjorda färger som tillverkas i Finland lämpar sig för behandling av ytor inomhus och utomhus i såväl kulturarvs- som nybyggnadsobjekt.

Vårt högklassiga och mångsidiga sortiment av inomhusfärger erbjuder såväl amatörer som yrkesmålare möjlighet till utsläppsfri inomhusmålning. Våra vattenspädbara inomhusfärger är luktfria, enkla att måla med, torkar snabbt och är både slittåliga och tvättbara, och utöver dessa viktiga egenskaper är de säkra, plastfria och andas.


Att våra färger är plastfria och andas är avgörande faktorer för träytans hållbarhet och livskraft . Därför är våra färger det perfekta valet när man vill ta hand om en levande och naturligt vacker träyta.


Bland våra referenser finns berömda objekt, av vilka de mest betydande är slottet i Versailles och konstmuseet Louvren. Efter en lång och krävande produkttestning och kvalitetskontroll valdes våra färger som restaureringsfärger för de här historiskt värdefulla objekten i Frankrike. Även bland våra referenser i Finland finns fantastiska historiska värdeobjekt, herrgårdar och kyrkor samt nybyggnader ritade av arkitekter.