Pellavaöljykitti 375 ml

18,30 

Pellavaöljykitti lasitukseen, kittauksen korjaamiseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen. Valmistettu puhtaasta pellavaöljystä ja hienoimmista liitulaaduista.

Lisätietoa

Pellavaöljykitti – Kittaukseen ja tasoittamiseen

Pellavaöljykitti 375 ml. Pellavaöljykitti 682 on lasimestariluokkaa oleva korkealaatuinen kitti, joka on valmistettu puhtaasta pellavaöljystä ja hienoimmista liitulaaduista. Käytetään lasituksessa, kittauksen korjaukseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissa. Voidaan myös käyttää naulojen reikien täyttöön ja tasoittamiseen. Kitti 682 sitoo tiiviisti ja suojaa lasia ja puuta.

Käyttöohje valmistajan ohjeen mukaan

Valmistelu: Pintojen on oltava puhtaat ja kuivat ennen tuotteen levittämistä. huokoiset pinnat kuten käsittelemätön puu on peruskäsiteltävä ennen käyttöä.
Käyttölämpötila: Voidaan käyttää lämpötiloissa välillä +5 °C ja +40 °C.
Asennus: Pellavaöljykitti 682 levitetään veitsellä. Sisätilojen kittauksen yhteydessä on huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta, jotta voidaan välttää ryppyjen muodostumista kittipintaan (aseta ikkunat lattiapinnasta kohollaan ja erillään toisistaan), kun ikkuna asetetaan ulos. Ulkotilojen kittauksen yhteydessä on kitti suojattava voimakkaalta sateelta kunnes pinta on kovettunut. Kittausta ei saa tehdä sateella mutta ei myöskään suorassa auringonpaisteessa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Keskilämpötila kovettumisen aikana ei saa alittaa +5oC.
Kuivausaika: Kittiin muodostuu kalvo noin viikon kuluttua ja on täysin kovettunut vuoden kuluttua.
Maalaaminen: Pellavaöljykitti on maalattavissa. Puhtaalla pellavaöljymaalilla voidaan kitti maalata – varoen – heti kittauksen jälkeen. Alkydiöljy-, muovialkydi- tai akryylimuovimaalilla voidaan kitti maalata aikaisintaan 2 – 4 viikon kuluttua kittauksesta. Maalaa 1-2 mm lasin päälle.
Puhdistus: Tuore kitti poistetaan paperilla, tärpätillä tai hajuttomalla liuotinbensiinillä.

You may also like…

 • Valitse vaihtoehdoista This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

  Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä

  Alk. 43,00 
 • Lasimestarinkitti (Pellavaöljykitti) 5 kg

  48,40 
 • Valitse vaihtoehdoista This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

  Uula Pellavaöljymaali

  Alk. 38,01