Lasimestarinkitti (Pellavaöljykitti) 5 kg

48,40 

Korkealaatuinen pellavaöljykitti, jota käytetään lasituksessa, kittauksen korjaamiseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen.

Lisätietoa

Lasimestarinkitti – Kittaamiseen, tasoittamiseen

Lasimestarinkitti (Pellavaöljykitti) 5 kg

Lasimestarinkitti 683 on lasimestariluokkaa oleva korkealaatuinen kitti, joka on valmistettu puhtaasta pellavaöljystä ja hienoimmista liitulaaduista. Käytetään lasituksessa, kittauksen korjaukseen ja pohjamaalatun puun tasoittamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissa. Voidaan myös käyttää naulojen reikien täyttöön ja tasoittamiseen. Lasimestarinkitti 683 sitoo tiiviisti ja suojaa lasia ja puuta.

Käyttöohje valmistajan ohjeen mukaan

Valmistelu: Pintojen on oltava puhtaat ja kuivat ennen tuotteen levittämistä. huokoiset pinnat kuten käsittelemätön puu on peruskäsiteltävä ennen käyttöä.
Käyttölämpötila: Voidaan käyttää lämpötiloissa välillä +5 °C ja +40 °C. Vuorokauden alin lämpötila ei saa alittaa 5 °C kovettumisen aikana.
Asennus: Lasimestarinkitti 683 levitetään veitsellä. Sisätilojen kittauksen yhteydessä on huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta (aseta ikkunat lattiapinnasta kohollaan ja erillään toisistaan). Tällöin varmistetaan että muodostuu mahdollisimman nopeasti paksu kalvo, joka vähentää ryppyjen muodostumista kittipintaan, kun ikkuna asetetaan ulos. Ulkotilojen kittauksen yhteydessä on kitti suojattava voimakkaalta sateelta kunnes paksu kalvo on muodostunut. Mahdollisuuksien mukaan on aina tehtävä kittaustyö kuivissa sääolosuhteissa mutta ei koskaan suorassa auringonpaisteessa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.
Kuivausaika: Kittiin muodostuu kalvo noin viikon kuluttua ja on täysin kovettunut vuoden kuluttua.
Maalaaminen: Pellavaöljykitti on maalattava. Puhtaalla pellavaöljymaalilla voidaan kitti maalata – varoen – heti kittauksen jälkeen. Alkydiöljy-, muovialkydi- tai akryylimuovimaalilla voidaan kitti maalata aikaisintaan 2 – 4 viikon kuluttua kittauksesta. Maalaa 1-2 mm lasin päälle.
Puhdistus: Tuore kitti poistetaan paperilla, tärpätillä tai hajuttomalla liuotinbensiinillä.

You may also like…