Uula Puuöljy

Alk. 29,00 

Muoviton ja hengittävä puuöljy uusiutuvista luonnonöljyistä

10 m2/l

6 m2/l

8 t

24 t

Öljymaalin Ohenne

Ulos

Kylmäpuristetusta keitetystä pellavaöljystä valmistettu perinteinen öljy ulkopuupinnoille. Puuöljy sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille, kuten hirsi- ja lautaseiniin, terasseihin, laitureihin, ikkunapuitteisiin, puuportaisiin ja kaiteisiin, puisiin puutarhakalusteisiin sekä puuveneisiin.

Lisätietoa

Uula Puuöljy – Ulkopuupintojen öljyämiseen

Uula Puuöljy on kylmäpuristetusta keitetystä pellavaöljystä valmistettu perinteinen öljy ulkopuupinnoille. Puuöljy sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille, kuten hirsi- ja lautaseiniin, terasseihin, laitureihin, ikkunapuitteisiin, puuportaisiin ja kaiteisiin, puisiin puutarhakalusteisiin sekä puuveneisiin. Tuote soveltuu myös vanhoille painekyllästetyille puupinnoille. Uula Puuöljyä voidaan käyttää myös puupintojen sively- ja upotuskyllästämiseen ja himmeiden öljymaalipintojen ehostamiseen. Puuöljykäsittelyiden määrä muuttaa kiiltoastetta.

Riittoisuus: Höyläpinta 10 m2/l, sahapinta 6 m2/l. Uusi höyläpinta on syytä karhentaa ennen pintakäsittelyä imeytymisen varmistamiseksi tai annettava vanhentua 1–2 vuotta.
Ohenne: Uula Öljymaalin Ohenne
Kuivumisaika: Ohuelti siveltäessä kosketuskuiva n. 8 h:n kuluttua, uusintakäsittelyn voi tehdä noin vuorokauden kuluttua. Imeyttämällä tai upottamalla käsitellyn pinnan kuivuminen kestää pidempään. Tiivis tai uusi höyläpinta hidastaa tuotteen imeytymistä ja kuivumista huomattavasti.
Värisävyt: Väritön. Sävytetään aidoista pigmenteistä valmistetuilla Uula Sävytystahnoilla Uula Perinnevärikartan kuultaviin sävyihin. Mahdollisuuksien mukaan myös sävyjä muista kuultovärikartoista. Kuultavissa käsittelyissä pinnan karheus, puulaji sekä aikaisempi väri vaikuttavat oleellisesti lopulliseen väriin. Saavuttaa lopullisen värisävyn, kun pinta on täysin kuivunut. Suosittelemme irrallisen värimallin tekoa vastaavalle pinnalle ennen työn aloittamista.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Puuöljy ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Max.700g/l
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 491
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.
Huomioitavaa: Hävitä öljyiset trasselit, rievut yms. polttamalla tai kastelemalla vedellä ennen roskiin heittämistä mahdollisen pellavaöljyn itsesyttymisvaaran vuoksi.

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…