Uula Terassiöljy

Alk. 29,00 

Muoviton ja vesiohenteinen kuullote uusiutuvista luonnonöljyistä

6 m2/l

10 m2/l

1 t

4 t

Vesi

Ulos

Uula Terassiöljy on nopeasti kuivuva ja vesiohenteinen öljy puupinnoille ulkokäyttöön. Tuote on hajuton, kestävä ja helppohoitoinen. Hyvin imeytyvä, kosteudelta ja lialta suojaava kuultokäsittelyaine vähentää kosteudesta johtuvaa puupinnan halkeilua ja huolehtii puurakenteiden kunnosta luonnollisella tavalla.

Lisätietoa

Uula Terassiöljy – Vesiohenteinen öljy ulkopuupinnoille, terasseille ja laitureille

Uula Terassiöljy on nopeasti kuivuva ja vesiohenteinen öljy puupinnoille ulkokäyttöön. Tuote on hajuton, kestävä ja helppohoitoinen. Hyvin imeytyvä, kosteudelta ja lialta suojaava kuultokäsittelyaine vähentää kosteudesta johtuvaa puupinnan halkeilua ja huolehtii puurakenteiden kunnosta luonnollisella tavalla. Uula Terassiöljy sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille, kuten hirsi- ja lautaseiniin, terasseihin, laitureihin, puuportaisiin ja kaiteisiin sekä puisiin puutarhakalusteisiin ja puuveneisiin. Tuote soveltuu myös vanhoille painekyllästetyille puupinnoille.

Riittoisuus: Sahapinta n. 6 m2 / litra. Höyläpinta n. 10 m2 / litra
Ohenne: Vesi
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 1 tunnin kuluttua. Uudelleen käsiteltävissä noin 4 tunnin kuluttua. Tiivis tai uusi höyläpinta hidastaa tuotteen imeytymistä ja kuivumista huomattavasti.
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan kuultaviin sävyihin sekä yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Aiemmista käsittelyistä, puun omasta väristä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Terassiöljykäsittelyiden määrä muuttaa kiiltoastetta.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt, joiden ansiosta käsitellyt puurakenteet säilyvät hyväkuntoisina pitkään.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. (VOC)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 481
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.
Huomioitavaa: Hävitä öljyiset trasselit, rievut yms. polttamalla tai kastelemalla vedellä ennen roskiin heittämistä mahdollisen pellavaöljyn itsesyttymisvaaran vuoksi.

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…