Uula Kuultomaali Silkinhimmeä

Alk. 34,00 

Muoviton ja hengittävä kuultomaali uusiutuvista luonnonöljyistä

6–10 m2/ l

12–15 m2/ l

½ t

2 t

Vesi

Sisälle

Hajuton ja nopeasti kuivuva kuultomaali hirsi- ja paneelipintojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Uula Kuultomaali jättää puun syyt kauniisti esiin ja antaa puupinnalle kestävän ja suojaavan käsittelyn. Sopii seinien, kattojen, ikkunapuitteiden, ovien ja kalusteiden maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Erinomainen vaihtoehto vahaukselle hyvän pesunkestävyyden, puhdistettavuuden sekä helpon jatkokäsiteltävyyden ansiosta.

Lisätietoa

Uula Kuultomaali – Kuultomaali hirsi- ja puupintojen kaunistamiseen

Uula Kuultomaali silkinhimmeä on hajuton ja helpposivelteinen maali hirsi- ja paneelipintojen kuultomaalaukseen. Uula Kuultomaali tasoittuu kauniisti ja kuivuu nopeasti. Kuultomaali jättää puun syyt / luonnolliset kuviot kauniisti esille ja antaa puulle kestävän ja suojaavan pinnan. Uula Kuultomaali on erinomainen vaihtoehto vahaukselle hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon puhdistettavuutensa ja jatkokäsiteltävyytensä ansiosta. Uula Kuultomaali silkinhimmeä sopii uusien ja vanhojen käsittelemättömien sekä aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla käsiteltyjen sisäpuupintojen maalaamiseen. Tuote on omiaan hirsi- ja paneelipinnoille, seiniin ja kattoihin, sisäoviin, ikkunapuitteisiin ja kalusteisiin. Maali ei sovellu lattioiden käsittelemiseen eikä vahatuille pinnoille. Lattioiden kuultomaalaukseen suosittelemme Uula Öljykuultoa.

Riittoisuus: Sahattu tai huokoinen pinta n.6-10m2/ l, höylätty tai sileä pinta n. 12-15m2/ l, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva n. ½ tunnin kuluttua, uusintakäsittely n. 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Väritön tai sävytettävissä yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Käsiteltävän puun omasta sävystä, maalin kiiltoasteesta, aiemmista käsittelyistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Uula Kuultomaali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC)
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1
Pesunkestävyysluokka: yli 5000 harjausta (SFS 3755)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 519.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…