Uula Öljykuulto

Alk. 31,00 

Muoviton ja hengittävä kuultomaali uusiutuvista luonnonöljyistä

12–15 m2/l

8–10 m2/l

5–8 t

24 t

Yleisohenne

Sisälle

Kulutuksenkestävä kuultomaali erilaisten puupintojen kuultomaalaukseen kuivissa ja kosteissa tiloissa. Jättää puun kuviot kauniisti esille ja suojaa käsiteltyä pintaa kosteudelta ja lialta. Soveltuu mm. kuivien sisätilojen oviin, kalusteisiin ja lattioihin sekä katettujen ulkotilojen seinäpinnoille ja kalusteisiin. Uula Öljykuulto on hyvä vaihtoehto vahaukselle helpon jatkokäsiteltävyytensä ja kestävyytensä vuoksi.

Lisätietoa

Uula Öljykuulto – kuultomaali lattioille ja kalusteille

Uula Öljykuulto on himmeäpintainen kuultomaali kulutuksenkestävyyttä vaativille sisäpinnoille. Kaunispintainen Öljykuulto jättää puun omat kuviot esille ja suojaa käsiteltyä pintaa kosteudelta ja lialta. Öljykuullolla käsitellyn pinnan voi myöhemmin maalata mm. peittävällä maalilla, sillä se ei muodosta vahamaista kalvoa maalatulle pinnalle. Kulutuksenkestävyytensä ja helpon jatkokäsiteltävyytensä vuoksi Uula Öljykuulto on erinomainen vaihtoehto pintojen vahaamiselle. Uula Öljykuulto soveltuu uusien tai vanhojen käsittelemättömien tai aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla puunsuoja-aineilla käsiteltyjen puupintojen kuultomaalaukseen kuivissa ja kosteissa tiloissa. Öljykuultokäsittely sopii kuivien sisätilojen oviin, ikkunapuitteisiin, kalusteisiin ja lattioihin sekä katettujen ulkotilojen seinäpinnoille ja kalusteisiin. Öljykuulto sopii myös laseeraus-, ootraus- ja koristevärien sideaineeksi sekä pellavaöljy- ja lakkamaalien päälle kiiltoasteen himmentämiseksi.

Riittoisuus: Höyläpinta 12-15m2/litra. Sahapinta 8-10m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 5-8 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua.
Ohenne: Uula Yleisohenne.
Värisävyt: Väritön. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta, puun omasta sävystä tai aikaisemmasta käsittelystä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Öljykuulto ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 400g/litra
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmät: 731 ja 732.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…