Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä

Alk. 43,00 

Muoviton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

10–12 m2/l

6 t

24 t

Yleisohenne

Sisälle

Kaunispintainen, hyvin tasoittuva ja helpposivelteinen öljymaali erilaisten kulutuksenkestävyyttä vaativien puu- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen sisällä ja katetuissa ulkotiloissa. Sopii myös aiemmin maalatuille metallipinnoille, kuten esim. pönttöuunien maalaamiseen.

Lisätietoa

Uula Ovi- ja ikkunamaali – Maali kulutuksenkestävyyttä vaativiin pintoihin

Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä on perinteinen, hyvin tasoittuva ja helpposivelteinen öljymaali kulutuksenkestävyyttä vaativille pinnoille. Käyttökohteita ovat erilaiset puu- ja puukuitulevypinnat sisällä ja katetuissa ulkotiloissa, kuten sisäovet, karmit, ikkunapuitteet, listat ja kalusteet. Uula Ovi- ja ikkunamaali sopii erittäin hyvin myös aikaisemmin maalattujen metallipintojen maalaamiseen, sillä kestää hyvin lämmönvaihteluita. Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä sopii erinomaisesti mm. aiemmin maalattujen pönttöuunien maalaamiseen. Maali sopii entisöintimaaliksi ja kestää katetuissa ulkotiloissa. Maali ei kuitenkaan sovellu suoraan säälle alttiiden ulkopintojen, kuten ulko-ovien, ikkunapokien tai kaiteiden maalaamiseen. Niiden maalaamiseen suosittelemme Uula Pellavaöljymaalia.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa aikaisintaan vuorokauden kuluttua. Maalin kuivuminen edellyttää valoa ja lämpöä.
Ohenne: Uula Yleisohenne
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Öljymaaleille on tyypillistä, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joka kannattaa ottaa huomioon värisävyjä valittaessa. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon. Tee koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Huomioithan, että maalin oikea sävy näkyy vasta pinnan kuivuttua.
Maalattujen pintojen puhdistus ja hoito: Käytä puhdistuksessa aina pehmeitä pintaa naarmuttamattomia liinoja ja sieniä sekä pesuaineina neutraaleja pesuaineita. Huuhdo pinnat huolellisesti.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Ovi- ja ikkunamaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Max 476/l. (EU VOC raja-arvo 500g/l (Cat. A/i).
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 334
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Huolehdi, että avatun purkin kansi on kunnolla kiinni. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…