Uula Paneelimaali Puolihimmeä

Alk. 88,99 

Muoviton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

7 m2/l

½ t

2 t

Vesi

Sisälle

Nopeasti kuivuva ja hajuton vesiohenteinen maali maalaamattomien sekä aiemmin maalattujen tai lakattujen paneeli-, puu- ja levypintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Maalilla on erinomainen peittokyky ja tarttuvuus, jonka vuoksi se ei  tarvitse erillistä pohjamaalausta.

Lisätietoa

Uula Paneelimaali – Paneelikattojen ja -seinien maalaamiseen

Uula Paneelimaali puolihimmeä on nopeasti kuivuva, hengittävä ja hajuton sisämaali paneelikattojen ja -seinien maalaamiseen. Uula Paneelimaalilla on erinomainen peittokyky ja tarttuvuus, jonka vuoksi maali ei tarvitse erillistä pohjamaalausta. Maalilla on miellyttävää maalata, sillä se on helpposivelteistä, pysyy erittäin hyvin siveltimessä tai telassa ja tasoittuu kauniisti. Paneelimaali soveltuu maalaamattomien sekä aiemmin maalattujen tai lakattujen paneeli-, puu- ja levypintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa.

Riittoisuus: 7m2/ litra, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1/2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Valkoinen. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen vaaleisiin sävyihin. Mikäli väritoiveena on keskitumma tai tumma väri, suosittelemme maalaamiseen Uula Sisustusmaalia, joka voidaan sävyttää värikarttojen tummiin sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Paneelimaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 312
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia