Uula Puulattiamaali puolihimmeä

Alk. 44,00 

Muoviton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

10–12 m2/l

6 t

24 t

Yleisohenne

Sisälle

Kestävä ja kaunispintainen puolihimmeä puulattiamaali lattioille tai muille kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Uula Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa sekä kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.

Lisätietoa

Uula Puulattiamaali puolihimmeä – Kulutuksenkestävä maali puulattioille

Uula Puulattiamaali puolihimmeä on perinteinen lattiamaali kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Uula Puulattiamaali soveltuu myös kylmillään oleviin sisätiloihin, sillä se kestää kosteusvaihteluita erittäin hyvin. Uula Puulattiamaali puolihimmeä sopii erinomaisesti myös kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen. Helpposivelteinen lattiamaali tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja antaa maalatulle pinnalle luonnollisen ja lämpimän tunteen.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Kovettuminen jatkuu vielä kuukauden ajan, jonka aikana painavien esineiden ja kalusteiden vetämistä pitkin lattiapintaa tulee välttää naarmuuntumisen estämiseksi.
Ohenne: Uula Yleisohenne
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Öljymaaleille on tyypillistä, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joka kannattaa ottaa huomioon värisävyjä valittaessa. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon. Tee koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Huomioithan, että maalin oikea sävy näkyy vasta pinnan kuivuttua.
Maalattujen pintojen puhdistus ja hoito: Käytä puhdistuksessa aina pehmeitä pintaa naarmuttamattomia liinoja ja sieniä sekä pesuaineina neutraaleja pesuaineita. Huuhdo pinnat huolellisesti.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Puulattiamaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 300g/l. (EU VOC raja-arvo 500g/l)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 655
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Huolehdi, että avatun purkin kansi on kunnolla kiinni säilytyksen aikana. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…