Uula Puulattiamaali puolikiiltävä

Alk. 44,00 

Muoviton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

10–12 m2/l

6 t

24 t

Yleisohenne

Sisälle

Kestävä ja kaunispintainen puolihimmeä puulattiamaali lattioille tai muille kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Uula Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa sekä kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.

Lisätietoa

Uula Puulattiamaali – Kulutuksenkestävä maali puulattioille

Uula Puulattiamaali puolikiiltävä on perinteinen lattiamaali kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Uula Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Puulattiamaali soveltuu myös kylmillään oleviin sisätiloihin, sillä se kestää kosteusvaihteluita erittäin hyvin. Kaunispintainen ja monipuolinen Uula Puulattiamaali puolikiiltävä soveltuu erinomaisesti kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Maalattu pinta on kosketuskuiva noin 6 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Kovettuminen jatkuu vielä kuukauden ajan. Viileä ja pimeä hidastavat maalin kuivumista. Vältä huonekalujen ja raskaiden esineiden siirtämistä vetäen maalatulla pinnalla.
Ohenne: Uula Yleisohenne
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Öljymaaleille on tyypillistä, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joka kannattaa ottaa huomioon värisävyjä valittaessa. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon. Tee koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Huomioithan, että maalin oikea sävy näkyy vasta pinnan kuivuttua.
Maalattujen pintojen puhdistus ja hoito: Käytä puhdistuksessa aina pehmeitä pintaa naarmuttamattomia liinoja ja sieniä sekä pesuaineina neutraaleja pesuaineita. Huuhdo pinnat huolellisesti.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Puulattiamaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 476g/l, EU VOC raja-arvo 500g/l (Cat. A/i)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 655
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Huolehdi, että avatun purkin kansi on kunnolla kiinni. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…