Uula Saunakuulto Silkinhimmeä

Alk. 32,87 

Muoviton ja hengittävä kuultomaali uusiutuvista luonnonöljyistä

12–15 m2/ l

½ t

2 t

Vesi

Sisälle

Kuultomaali sauna- ja pesutilojen puupintojen maalaukseen, kuten katto- ja seinäpaneeleihin, hirsipintoihin, oviin, lauteisiin, penkkeihin ja kaidepuihin. Erinomainen vaihtoehto vahaukselle puhdistettavuutensa ja hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon jatkokäsiteltävyytensä ansiosta.

Lisätietoa

Uula Saunakuulto – Kaunista ja luonnollista suojaa saunaan ja pesuhuoneeseen

Uula Saunakuulto on oiva tuote sauna- ja pesutilojen puupintojen kuultomaalaukseen. Saunakuultokäsittely antaa puulle kestävän ja suojaavan pinnan. Saunakuulto on erinomainen vaihtoehto vahaukselle hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon puhdistettavuutensa ja jatkokäsiteltävyytensä ansiosta. Uula Saunakuulto on hajutonta, helpposivelteistä, se tasoittuu kauniisti ja kuivuu nopeasti. Uula Saunakuulto sopii uusiin sekä vanhoihin käsittelemättömiin sekä aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla käsiteltyihin kosteiden tilojen puupintoihin, kuten saunan ja pesuhuoneen katto- ja seinäpaneeleihin, hirsipintoihin, oviin, lauteisiin, penkkeihin ja kaiteisiin. Pesuhuonetiloissa sitä suositellaan seinille, jotka eivät ole suoraan vedelle alttiina. Uula Saunakuulto ei sovellu lattioiden käsittelemiseen eikä vahatuille tai parafiiniöljytyille pinnoille.

Riittoisuus: Höylätty tai sileä pinta n. 12-15m2/ l.
Ohenne: Vesi
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ tunnin kuluttua. Uusintakäsittely noin 2 tunnin kuluttua.
Laudepintojen kuivuminen: Käyttökuiva noin viikon kuluttua. Tuote saavuttaa lopullisen kestävyyden kuukauden kuluttua käsittelystä, jonka aikana laudepinnat on suojattava laudeliinalla käytön yhteydessä.
Värisävyt: Väritön. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Puun omasta sävystä, maalin kiiltoasteesta, aiemmista käsittelyistä sekä sävytyspastoista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Pesunkestävyysluokka: yli 5000 harjausta (SFS 3755)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 519
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…