Uula Sisäpohjamaali himmeä

Alk. 33,00 

Muoviton ja hajuton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

7 m2/l

½ t

4 t

Vesi

Sisälle

Vesiohenteinen pohjamaali sisäseinien ja -kattojen sekä kalusteiden pohjamaalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Pohjamaali vaikuttaa pintamaalin imeytymiseen, parantaa pintamaalin tartuntaa sekä helpottaa pintamaalin käsittelyä.

Lisätietoa

Uula Sisäpohjamaali himmeä – Pohjamaaliksi ja himmeäksi pintamaaliksi

Uula Sisäpohjamaali himmeä on hajuton ja helpposivelteinen, mattapintainen pohjamaali, joka tasoittuu ja peittää hyvin. Uula Sisäpohjamaalia on miellyttävä käyttää, sillä maalattu pinta kuivuu nopeasti kosketuskuivaksi ja uudelleenmaalattavaksi. Uula Sisäpohjamaali parantaa pintamaalin tartuntaa sekä helpottaa pintamaalin käsittelyä. Maalilla on hyvä hiontakestävyys. Uula Sisäpohjamaalia voidaan käyttää myös sellaisenaan himmeässä pintamaalauksessa. Uula Sisäpohjamaali on hengittävä, muoviton ja täysin päästötön ja siksi se on turvallinen valinta sisäpintojen pohjamaalaukseen. Uula Sisäpohjamaali sopii maalaamattomille tai aiemmin maalatuille paneeli-, puu-, levy-, pahvi- ja kiviainespinnoille kuivissa sisätiloissa kuten seiniin, kattoihin, paneeleihin, oviin, ikkunapuitteisiin, karmeihin, listoihin ja kalusteisiin. Tuote ei kuitenkaan sovellu lattioiden pohjamaalaukseen. Uula Pohjamaalin päälle voidaan maalata Uula Sisustusmaaleilla, Uula Kalustemaaleilla sekä Uula Ovi- ja ikkunamaalilla.

Riittoisuus: 7m2/ litra, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1/2 tunnin kuluttua. Hiontakuiva/päällemaalattavissa noin 4 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Perusvalkoinen, jota voi käyttää sellaisenaan. Uula Sisäpohjamaali voidaan sävyttää vaaleisiin, peittäviin sävyihin. Värivaihtoehtoja löytyy Uula Sisävärikartasta ja Uula Perinnevärikartasta sekä yleisimpien värikarttojen vaaleista sävyistä. Valittavanasi on siis sävyvaihtoehtoja sadoittain. Huomioithan kuitenkin, että sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 212
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…