Uula Sisustusmaali Puolihimmeä

Alk. 36,00 

Muoviton ja hajuton maali uusiutuvista luonnonöljyistä

7 m2/l

½ t

2 t

Vesi

Sisälle

Nopeasti kuivuva ja hyvin peittävä vesiohenteinen sisämaali puu-, levy- ja kiviainespintaisten seinien ja kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Maali sopii myös pinkopahvin ja tiili -ja muuripintojen maalaamiseen.

Lisätietoa

Uula Sisustusmaali puolihimmeä – Helppoon ja nopeaan sisämaalaukseen

Uula Sisustusmaali puolihimmeä on helpposivelteistä, pysyy hyvin siveltimessä tai telassa, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Sisustusmaalilla on miellyttävää maalata, sillä se on hajutonta jo maalatessa. Kaiken lisäksi Uula Sisustusmaali on täysin päästötön, joten maali on turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Maali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille kulutuksenkeston, nopean pintakäsittelyn sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta. Sisustusmaali soveltuu puu-, levy- ja kiviainespintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa sekä pinkopahvin, gyprocin sekä tiili -ja muuripintojen maalaamiseen.

Riittoisuus: 7 m2/ litra, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1/2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Sisustusmaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Uula Sisustusmaali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. (VOC)
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 312.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…