Uula Ulkopohjamaali

Alk. 29,00 

Muoviton ja vesiohenteinen pohjamaali uusiutuvista luonnonöljyistä

n.8–12 m2/ l

n. 6–8 m2/ l

½ h

n. 6 h

Vesi

Ulos

Nopeasti kuivuva vesiohenteinen öljypohjamaali ulkokäyttöön. Hajuton ja hengittävä ja helpposivelteinen. Sävytettävissä yleisimpien värikarttojen sävyihin.

Lisätietoa

Uula Ulkopohjamaali – Ulkopuupintojen pohjamaalaukseen

Uula Ulkopohjamaali on nopeasti kuivuva vesiohenteinen öljypohjamaali ulkopuupintojen pohjamaalaukseen. Ulkopohjamaali vaikuttaa pintamaalin imeytymiseen, parantaa pintamaalin tartuntaa sekä helpottaa pintamaalin käsittelyä. Ulkopohjamaalin käyttökohteita ovat sahatut ja höylätyt puupinnat sekä hirsi- ja kestopuupinnat ulkona. Pohjamaali on hengittävää, muovitonta ja täysin päästötöntä. Ulkopohjamaali sopii Uula Pellavaöljymaalin ja Uula Petrooliöljymaalin pohjamaaliksi.

Riittoisuus: Höyläpinta n.8-12 m2/ l. Sahapinta n.6-8 m2/ l. Mikäli kyseessä on hyvin sileä uusi höyläpinta, hio pinta karheaksi tartunnan varmistamiseksi.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ h kuluttua. Päällemaalattavissa n. 6 h kuluttua.
Sävytys: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Pohjamaalin sävyn valinta kannattaa tehdä valitun pintamaalin värin mukaisesti. Maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.
Ohenne: Vesi. Kun maalaat irtolautoina vaakasuorassa, voit ohentaa maalia max. 15 % vedellä.
Ohennusohje ruiskumaalauksessa: Käyttäessäsi korkeapaineruiskua tee esikäsittelyt maalattavan alustan mukaan. Ruiskun suutinkoko 0,5mm ja ohennus tarvittaessa 0-10 %.

Tekniset tiedot, varastointi ja ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 231
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.

Maalilaskuri

Tarvitset noin 0 litraa maalia

You may also like…