Skip to main content

Uula Color sai uudet omistajat

Uula Color sai uudet omistajat. Yhtiön toimitusjohtaja Susan Äijälä yhtiökumppaneineen otti vetovastuun yrityksen perustajasuvun edustajalta, Jouni Uunilalta. ”Annoin mielelläni yrityksen ruorin Susanille ja uudelle omistajaryhmälle. Uula on hyvässä kunnossa ja sen tuotteet ovat luonnonmukaisuutensa ja muovittomuutensa takia juuri sopivia tähän aikaan”, sanoo eläkepäiville kohta suuntaava Jouni Uunila. Yhtiön nykyisen toimitusjohtajan, Susan Äijälän lisäksi uusia omistajia ovat Dagsmark Petfoodin perustaja, toimitusjohtaja Laura Strömberg ja Lounaisrannikon Osuuspankin toimitusjohtajana pitkän uran tehnyt Juha-Pekka Nieminen sekä useita kasvuyrityksiä perustanut Pekka Siivonen-Uotila. ”Arvostan Lauran, JP:n ja Pekan kokemusta ja osaamista yritysten kehittämisessä. Meidän on tarkoitus kasvattaa Uulan liiketoimintaa järkevästi, mutta kunnianhimoisesti” jatkaa Susan Äijälä.


Uula Colorin liikevaihto 2021 oli 2,1 miljoonaa euroa. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutuksia Uula Colorin nykyiseen henkilöstöön tai yhteistyökumppaneiden toimintaan.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Susan Äijälä, 050-4131426, susan.aijala@uula.kajahdusdev.fi


Uula Color on kotimainen, perinteisten luonnonmateriaaleista valmistettujen muovittomien maalien valmistaja. Toimintaamme ohjaavat aidot ympäristöarvot ja rakkaus hyvään rakentamiseen. Muovittomien maaliemme alla puun luonnollinen hengittävyys säilyy ja talo pysyy terveenä. Käsityönä valmistetut maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden ulko- ja sisäpuupintojen käsittelyihin. Uula Colorin tehdas sijaitsee Kauvatsalla, lähellä Kokemäkeä, idyllisessä maalaismaisemassa. Uulan palveluksessa on 13 työntekijää.


Tutustu Uulan historiaan