Skip to main content

Uula sisämaaleilla uusi herkullinen ilme

Into- ja Ilona-tuotenimet jäävät pois

 

Uula sisämaalit ovat saaneet uuden ihastuttavan ilmeen. Syötävän hyvännäköiset pastellinsävyiset etiketit korostavat Uulan juuria syvällä luonnossa ja suomalaisessa rakennusperinteessä, sekä käsityöläismäistä toimintatapaamme. Samalla ne ovat modernin raikkaat, ja ilmentävät siten maaliemme kykyä vastata nykyihmisen tarpeisiin. Kauniit etiketit on suunnitellut turkulainen mainostoimisto Kajahdus.

Luonnonöljypohjaiset vesiohenteiset öljymaalimme ovat muovittomia, hajuttomia ja nopeasti kuivuvia, ja niillä kodin ilmeen muuttaminen on nopeaa ja helppoa, perhe-elämää häiritsemättä. Jo maalattaessa maalit ovat hajuttomia, ja kuivuessaan niistä haihtuu sisäilmaan vain vettä. Ne kuuluvatkin rakennusmateriaalien parhaaseen M1-päästöluokkaan. Ne kestävät erinomaisesti myös pesua ja kulutusta.

Valikoimamme perinteisemmät pellavaöljypohjaiset maalit ovat kestävä ja kaunis valinta sekä uuteen kotiin että arvokkaaseen perintökohteeseen.

 

Into- ja Ilona-nimet poistuvat, tutut tuotteet säilyvät

Vesiohenteiset Uula sisämaalit ovat jo toistakymmentä vuotta kantaneet nimiä Uula Into ja Ilona. Emulgoimalla valmistettu vesiohenteinen öljymaali oli tuolloin aivan uusi kehitysaskel, ja halusimme erottaa nämä uudet innovaatiot perinteisistä öljymaaleista omilla nimillään. Nyt Into- ja Ilona-tuotenimet jäävät pois ja kaikki maalimme ovat samaa Uula-perhettä, sillä kaikilla maaleillamme on sama, ihmisen kodista ja ympäristöstä huolehtiva ydin: uusiutuva luonnonöljy. Itse Into- ja Ilona-sarjojen tuotteet eivät muutu, vaan ovat edelleen samoja tuttuja laadukkaita sisämaaleja.

Luonnonöljymaali antaa kotisi hengittää

Pellavaöljystä ja muista kasviperäisistä öljyistä valmistetut maalit ovat muovittomia ja antavat maalattujen pintojen hengittää. Luonnonöljyt ovat olleet maalien pohjana 1500-luvulta lähtien, fossiilisten uusiutumattomien maaöljypohjaisten sideaineiden käyttö valtasi maalialan vasta 1960-luvulla muiden muovituotteiden tullessa markkinoille. Uusiutuvana luonnonvarana luonnonöljy ja siitä valmistettu maali ovat myös eettisesti kestäviä valintoja.

Aiemmin Intona tunnettu Uula Sisustusmaali on puu- kuitu- ja kiviainespintaisten sisäseinien ja -kattojen maali, Uula Paneelimaali puolestaan soveltuu katto- ja seinäpaneeleihin hyvän peittävyytensä ja läpilyöntien eston ansiosta. Uula Kalustemaali on oiva valinta kulutuksenkestoa vaativille pinnoille, vaikkapa keittiön kaapistoihin.

Entinen Ilona Kuultomaali, nykyinen Uula Kuultomaali on suosittu valinta erityisesti hirsiseinien käsittelyyn, sillä se jättää puun syyt kauniisti esille. Uula Saunakuulto soveltuu kosteiden sauna- ja pesutilojen kestävään kuultokäsittelyyn.