Skip to main content

Uulari -sovellukset helpottavat maalien ja sävyjen valintaa

Uulari -sovellukset helpottavat maalien ja sävyjen valintaa, sillä niiden avulla löydät nopeasti tietoa tuotteista, voit tutustua maalausohjeisiin tai valikoida ja testata eri sävyjä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

UULARI – Maalarin digitaalinen apuri

Uulari Chatbot on automatisoitu ohjelma, jonka avulla kotisivuillamme vieraileva asiakas voi löytää ratkaisuja maalien ja tuotteiden valintaan ja maalaamiseen liittyvissä asioissa. Sovelluksen avulla tuotteet, tuoteselosteet, käyttöturvatiedotteet ja maalausohjeet löytyvät nopeasti.

UULARI – Värinvalintasovellus

Värinvalintasovellus on palvelukanava värivalintoja miettivälle tai vertailevalle sisustajalle, remontoijalle, kotimaalarille ja suunnittelijalle. Sovellus on aidon ja digitaalisesti luodun ympäristön välimuoto, jossa digitaalisesti luotu sisältö mukautuu todellisen näkymän tai kuvan päälle. Sovelluksen avulla voi vaihtaa sävyjä sekä hahmottaa tiloja eri väreissä. Maksuttoman sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.


Miten UULARIT sitten syntyivät?

Klikkaa lehtijuttua, niin voit lukea jutun paremmin


Uularien lisäksi tarjoamme myös muita mahdollisuuksia sävyjen ja tuotteiden valintaan

Uulari-sovellusten lisäksi, voit tutustua sävyihin ja tuotteisiin tilaamalla maksuttomat paperiset värikartat ja esitteet kotiin. Tai voit lukea esitteet ja tutustua väreihin myös sähköisesti.

Tilattavat ja sähköiset esitteet

Kolmikieliset esitteemme kertovat kattavasti tuotteistamme ja niiden käyttökohteista. Voit tilata ne maksuttomasti kotiin ja tutustua tuotteisiimme kaikessa rauhassa, perinteisesti paperista lukien.

Uula – Perinnemaalit

Uula – Vesiohenteiset öljymaalit


Verkkoesitteet

Verkkoesitteemme ovat nähtävillä vain sähköisesti. Väripaletin ja Sävypaletin keskiössä ovat ainutlaatuiset sävymme, joiden inspiraationa on ollut luonto, sen upea monivivahteisuus ja sävyjen yhdistämisen luovuus kuvin, sanoin ja värein. Sävyjen aarteet vie sinut matkalle erilaisiin tunnelmiin sävyjen parissa. Tutustu. Ihastu. Inspiroidu.

Väripaletti – Perinnevärikartan sävyideat

Sävypaletti – Sisävärikartan sävyideat

Sävyjen aarteet – Uppoudu värien maailmaan


Väriyhdistelmät

Olemme suunnitelleet väriyhdistelmät juuri sinua ajatellen. Sävy-yhdistelmän ensimmäinen ja isoin sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia, tuttuja ja perinteisiä tai myös napakoita ja sähäköitä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.

Sopivia väriyhdistelmiä julkisivumaalaukseen

Sopivia sävy-yhdistelmiä sisämaalaukseen