Skip to main content

Versailles-sävy – Juhlavan ylellinen

Versailles-sävy on viileän raikas, vihertävän turkoosi sävy, jossa värin heleys ja puhtaus valloittavat juhlavuudellaan ja ylellisyydellään. Versailles-sävy sopii mm. eteis- ja aulatiloihin, lastenhuoneisiin, olohuoneisiin sekä makuuhuoneisiin ja se toimii sisustuksellisesti parhaiten joko suurilla seinäpinnoilla tai pieninä yksityiskohtina muun sisustuksen raikastajana. Valkoiseen yhdistettynä sävyn raikkaus korostuu, luonnollisiin materiaaleihin yhdistettynä sävy saa pehmeyttä ja lempeyttä. Luo raikas ja vilpoisa sisustus yhdistämällä sävyt Versailles, Heinä, Dyyni ja Juutti.

Versailles sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi erilaisiin materiaaleihin ja sisustusteemoihin. Sävy sopii yhtä hienosti harmaaseen lautaseinään kuin rustiikkisiin, tummiin kalusteisiin. Erittäin juhlava sisustus syntyy kun yhdistetään sävyyn kultaa tai hopeaa. Yhdistä Versailles-sävy kultaisiin ja hopeisiin ornamentti- ja raitatapetteihin, rokokoo-huonekaluihin, kullattuihin kalusteisiin, jne.

Vihertävän turkoosi väri viestii raikkaudesta, puhtaudesta ja sen vuoksi se useimmiten liitetään veden yhteyteen. Mikäpä estää käyttämästä sävyä myös spa-tiloissa tai hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoavissa asiakastiloissa. Versailles-sävyn tyylikkyys antaa mahdollisuuden sävyn kanssa leikittelyyn ja sisustuksellisiin muutoksiin vuodenaikojen mukaan.


Sävypaletti

Tutustu SävyPalettiimme. Löydä kauneimmat sävysi ja anna väriesi valloittaa. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luoto sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Versailles-sävy – SÄVYKORTTEJA SISÄVÄRIKARTAN SÄVYISTÄ – VÄRIYHDISTELMIÄ SISUSTUKSEEN

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.


Uulan Pellavaöljymaalia sekä Into Kalustemaalia on käytetty Ranskan kuuluisien arvokohteiden restaurointimaaleina. Lue lisää!