Skip to main content

Verso – Hentoa vihreyttä

Verso on vaalea, hyvin hennosti vihertävä sävy, jossa on viileä, mutta lempeä ulottuvuus. Pehmeästi murrettu ja luonnollinen sävy, joka sopii erittäin hyvin suurienkin seinäpintojen sävyksi. Kaunis ja ajaton vihreä sopii myös kalusteisiin ja lattiapintoihin, jos etsit kotisi sisustukseen aitoa vanhanajan tunnelmaa. Yhdistä tähän ihanan pehmeän vihertävään sävyyn tummanvihreää Lehdykkää tai Misteliä tai vihertävän sinertäviä sävyjä kuten Versaillesia tai Louvrea syvällisen ja sykähdyttävän sävymaailman luomiseksi.  Vihertävän sävyn kanssa sopivat erittäin hyvin yhteen myös luonnonvaaleat ja harmahtavat sävyt. Näin saat sisustukseesi luonnollisen yhtenäistä ilmettä ja sävymaailmaa. Kepeä, miedosti vivahteikas ja pehmoinen sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Verso, Heinä, Versailles ja Aavikko.

Verso on sisävärikartan vaaleanvihertävä sävy

Lempeän vihreät värit ovat luonnon omia sävyjä, joissa yhdistyvät kevään raikkaus, elinvoimaisuus ja luonnon monimuotoinen runsaus. Vihreä sävy sisustuksessa luo ympärilleen harmoniaa. Se sointuu erityisen kauniisti siniseen ja ruskeaan, jotka ovat myös luonnon omia, suuripintaisia sävyjä. Rauhoittava ja tasapainottava vihreys luo energisen, luotettavan ja virkistävän tunnelman kotiisi. Vihreä sävy sopii hyvin yhteen sekä kylmien että lämpimien värien kanssa.

Verso ja muut pehmeät sävymme

Tutustu Suunnittelijan SävyPalettiin ja loihdi itsellesi upea ja trendikäs sisustus. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luotu sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Sisävärikartan sävykortit – Valmiita sävy-yhdistelmiä sisustukseen

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä.


Valitse sävyn lisäksi maalattavaan kohteeseen sopiva maali

Sisävärikarttamme sävyt voidaan sävyttää Into Paneelimaaliin, Into SisustusmaaliinInto KalustemaaliinUula Ovi- ja ikkunamaaliin sekä Uula Puulattiamaaliin. Voit siis huoletta valita sävyt kodin sisustukseen lattiasta kattoon saakka. Voit valita sisäsävyjä myös Perinnevärikarttamme sävyistä. Maali tulee aina valita maalattavan kohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos, pinnoilla, jotka joutuvat suuremmalle rasitukselle tai vaativat enemmän kulutuksenkestoa tai pesunkestävyyttä.