Skip to main content

Villa – Pehmoisen keveä

Villa on vaalea, kauniisti rusehtavaan taipuva, murrettu beigemäinen sävy, jossa on suloista pehmeyttä. Sävy on ajaton. Villan sävyssä on valloittavaa lämpöisyyttä, luonnollisuutta ja aitoutta. Se huokuu arvokkuutta, ilmavuutta ja kepeyttä. Villan sävy on luonnollisen kaunis. Se sopii suomalaiseen makuun ja skandinaaviseen sisustukseen. Villan sävy on kotoisan tunnelmallinen ja sen avulla luot rauhallisia ja muuntuvia sisustusmaailmoja.

Villan sävy sopii erilaisiin tiloihin, suurille pinnoille, puolipaneeleihin, kaappeihin ja kalusteisiin, portaikkoihin ja eteistiloihin. Villan sävyä voi suositella kodin sisustukseen, yrityksien toimitiloihin ja auloihin, juhlatilojen seinä ja lattiapinnoille sekä mökkien ja huviloiden pehmeäksi perussävyksi. Se sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi luonnollisten ja vaaleiden tai keskivaaleiden sävyjen kanssa, kuten sinisien, vihreiden, ruskeiden ja harmaiden kanssa. Sävy toimii myös vahvojen ja kirkkaampien värien kanssa, joten voi valita sen myös keltaisen, oranssin ja punaisen Villan-sävyn kaveriksi.


Sävypaletti

Tutustu SävyPalettiimme. Löydä kauneimmat sävysi ja anna väriesi valloittaa. Muistathan, että näytöllä näkyvät sävyt eivät aina vastaa todellisuutta. Näyttövärit on saatu aikaan sähköisesti ja ne toistuvat eri näytöillä erilaisina. Suosittelemme aina värimallin käyttöä ja värin valitsemista siinä tilassa mihin sävyä suunnitellaan. Sillä mm. tilan valaistus ja valo, muut tilassa käytettävät sävyt, maalin kiiltoaste ja maalattavan pinnan koko vaikuttavat värihavaintoon. Sisävärikartan sävykortit on luotu sähköisillä väreillä. Voit tilata maksuttomat paperiset värikartat sivuiltamme. Niiden avulla näet paremmin, millaisesta sävystä on kyse.


Villa – Luonnollisen kauniita sävy-yhdistelmiä kodin sisustukseen

Sisävärikartan sävykortit väri- ja sisustussuunnittelun avuksi. Korttien ensimmäinen sävy on tarkoitettu käytettäväksi päävärinä suurilla pinnoilla, kuten seinillä tai lattiassa. Muut sävyt ovat päävärin kanssa sopusointuisia -tuttuja ja perinteisiä- tai myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä. Sävyt toimivat tehoväreinä tai sävypareina päävärin kanssa, joten voit halutessasi käyttää niitä pieninä määrinä tai valita niistä vain yhden pääväriä tehostamaan tai raikastamaan. Voit myös yhdistellä sävyideoiden värimaailmoja mieltymyksesi mukaan tai valita ideakortin sävyistä lempivärisi ja yhdistellä niitä. Lämpöisen viileä ja luonnollisen keveä sävymaailma syntyy yhdistämällä sävyt Villa, Vehnä, Pisara ja Mustikka.


Löydä SävyPaletistamme lisää ihania väriyhdistelmiä. Tutustu myös Sävyjen aarteet– esitteeseen ja löydä uusia sävymaailmoja ja tunnelmia.