Skip to main content

Galleria

Galleria sisältää kuvia maaleillamme ja sävyillämme maalatuista ulko- ja sisäkohteista. Onko sinulla kuvia maaleillamme maalatuista sisä- tai ulkokohteista? Halutessasi voit lähettää meille kuvia ja kertoa kokemuksia maalista, maalaamisesta, maalausprojektin etenemisestä, talon historiasta, jne. Kohteessa ja kuvassa käytetty maali sekä sävytiedot ovat tärkeitä. Voit lähettää meille postia osoitteeseen uula@uula.fi.

Galleria – Kuultavat ulkomaalit

Galleria kuultomaaleillamme ja sävyillämme maalatuista ulkokohteista.

Galleria – Peittävät ulkomaalit

Galleria peittävillä ulkomaaleillamme maalatuista kohteista. Tiesitkö, että olemme suunnitelleet valmiita värilastuja värisuunnittelun avuksi? Tutustu Perinnevärikarttamme sävykortteihin, joista löydä perinteisiä, mutta myös napakoita ja sähäköitä yhdistelmiä.

Galleria – Sisämaalit

Galleria sisämaaleillamme maalatuista huoneista, tiloista ja kalusteista, joissa on käytetty Perinnevärikarttamme ja Sisävärikarttamme luonnonläheisiä ja kauniita sävyjä. Tiesitkö, että olemme suunnitelleet valmiita värilastuja sisustuksen ja värisuunnittelun avuksi? Tutustu Sisävärikartan sävykortteihin ja löydä itsellesi suosikkisävy-yhdistelmiä.

Sisustuksen värisuunnitteluun kannattaa panostaa. Silloin kodista tai vaikkapa toimitilasta tulee juuri sellainen, kuin ajattelit. Sisustussuunnittelijoita löydät helposti netistä tai jälleenmyyjiemme palveluista. Voit lähettää meille kuvia maaleillamme maalatuista sisäkohteista sähköpostilla osoitteeseen uula@uula.fi. Mielellämme lisäämme niitä galleriaan.