Värikartta

Yksi tulos

Värikartta sekä sisustuksen että koko kodin värimaailman suunnitteluun ja sisä- ja ulkomaalaukseen. Värikartta on tärkeä työkalu. Tutustu sisä- ja ulkovärikarttojemme ainutlaatuisiin sävyihin ja valitse niistä mieleisesi maalauskohteeseesi.

Kotisivuillamme olevien värikarttojemme värit eivät korvaa aitoja värimalleja vaan ne on luotu sähköisesti. Tästä syystä väri voi vaihdella näytöistä riippuen. Suosittelemme värisävyjen valitsemista paperisista värikartoista, joita voit tilata suoraan kotiisi. Tärkeää on myös tehdä koemaalaus valitulla sävyllä ennen varsinaista maalausprojektia, jotta voit varmistua maalin sävystä. Maalien kiiltoasteesta, maalattavasta tilasta, materiaalista ja tilan valosta johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Muistathan siis tehdä koemaalauksen ennen varsinaisen maalaustyön aloittamista ja tarkistaa värisävyn toimivuuden maalattavassa tilassa. Värihavaintoon vaikuttavat ensisijaisesti maalattava pinta, maalin kiiltoaste, tilan valaistus sekä muut tilassa käytetyt värit.

Jos sinulla on kysymyksiä / ajatuksia / epäilyksiä värien suhteen tai tarvitset apua sävyjen valinnassa, voit aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.kajahdusdev.fi tai soittaa meille numeroon 0108200020.  Autamme sinua mielellämme kaikissa sävyhin, suunnitteluun ja tuotevalintaan liittyvissä asioissa.