Skip to main content

Uusi Uula Pellavainen Öljymaali on kotimainen 100 % biopohjainen ulkomaali.

Tuote on kehitetty perinteitä kunnioittaen ja kaiken uuden kehittäminen perustuukin Uulalla vahvaan, usean sukupolven kartuttamaan tietotaitoon. Tällä tavoin perinteet ja innovatiivisuus kulkevat käsi kädessä, toisiaan tukien.

Muovittoman ja hengittävän Pellavaisen Öljymaalin sideaine ja liuotin ovat 100 % kasviopohjaisia, eivätkä ne sisällä maaöljystä johdettuja raaka-aineita. Liuottimena Pellavaisessa Öljymaalissa toimii kasvipohjainen Uula Havupuutärpätti.

Ekologisuutensa lisäksi tuote on erittäin käyttäjäystävällinen; se sävytetään koneellisesti ja valittavissa on laaja sävyvalikoima. Runsas pigmentöinti vähentää maalauskertoja ja maali sopiikin myös omatoimisille maalareille.

Muoviton maali antaa puun hengittää ja Pellavaisella Öljymaalilla maalattu pinta kestää myös aikaa himmeten kauniisti. Tämä maali on siis kodin ja luonnon ykkösvalinta.

Uula Pellavainen Öljymaali sai seurakseen uuden tuotteemme Uula Havupuutärpätin!

Havupuutärpätti ei itsessään ole uusi keksintö, vaan perinteisesti sitä on pidetty parhaimpana öljymaalin liuottimena. Isojen maalinvalmistajien siirryttyä käyttämään edullisempaa maaöljystä jalostettua liuotinta, havupuutärpätin saanti vaikeutui ja hinta nousi. Nyt haluamme kuitenkin nostaa havupuutärpätin uudelleen markkinoille uusiutuvana luonnontuotteena.

Uula Havupuutärpätti sopii Uula Pellavaisen Öljymaalin lisäksi Roslagin Mahongin ohentamiseen.