Skip to main content

Muovittomat ja luonnonöljypohjaiset maalimme valmistetaan vastuullisena käsityönä Suomessa. Kiinnitämme kaikissa tuote- ja palveluhankinnoissa huomiota ekologisuuteen ja teemme hankintoja aina ensisijaisesti suomalaisilta tuote- ja palveluntarjoajilta, mahdollisuuksien mukaan.

Huolehdimme tuoteturvallisuudesta, tuotteidemme valmistuksen ja käytön terveys- ja ympäristövaikutuksista, yrityksemme työntekijöiden hyvinvoinnista sekä suomalaisen työn jatkuvuudesta.

Uula Color -maalit ovat 100 % muovittomia. Maalimme eivät koskaan ole sisältäneet muovia, eivätkä tule koskaan sisältämään.

Muovittomat maalit ovat turvallinen ratkaisu kodillesi ja luonnolle. Suomalaisena käsityönä valmistettavat maalimme noudattavat yli 40 vuoden perinteitä.

Ekologisuus on Uula Colorin kantava arvo. Ympäristötyö kuuluu meille kaikille ja vähennämmekin jatkuvasti jätteiden määrää suosimalla kierrätettäviä materiaaleja. Ekologisuus näkyy muovittomissa maaleissamme, sekä valinnassamme käyttää kotimaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Valitse vastuullisia maaleja kotisi pinnoille – valitse Uula.