Skip to main content

Verkkoseminaari pintakäsittelyalan yrityksille ja opiskelijoille

Verkkoseminaari pintakäsittelyalan yrityksille ja opiskelijoille 16.3.2022 klo 10-11.30.Kaipaako maalausyrityksesi erityisosaamista, jota kilpailijoilla ei ole? Uula Colorin asiakaskunta tarvitsee lisää osaavia maalareita.

Osallistu verkkoseminaariimme, jossa asiantuntijamme kouluttavat pellavaöljypohjaisten käsittelyaineiden erityispiirteisiin, ja vastaavat muun muassa kysymykseen: Miksi perinteiset maalit ovat haluttuja nykyrakentamisessa?

keskiviikkona 16.3.2022 

 

klo 10–10.30

Uula Colorin pellavaöljypohjaisten käsittelyaineiden esittely. Lyhyt johdatus perinnemaalien taustoihin

Myyntipäällikkö Timo Holmi, Uula Color

Kenelle: Pintakäsittelyalan toimijoille; suositellaan erityisesti opiskelijoille

 

klo 10.30–11.30

Koulutus pellavaöljypohjaisiin ulkokäsittelyihin perinne- ja uudiskohteissa

Myyntipäällikkö Timo Holmi ja Jouni Uunila, Uula Color

Kenelle: Pintakäsittelyalan yrityksille ja opiskelijoille

 

Pellava- ja Petrooliöljymaali, Roslagin Mahonki ja Keittomaali – miksi perinteiset maalit ovat tarpeellisia ja haluttuja nykyrakentamisessa?

Miten uusi höylähirsipinta on paras käsitellä? Voiko öljymaalilla maalata vanhan lateksipinnan päälle?

Millaiset pohjatyöt ovat tarpeen? Mitä ottaa huomioon vanhojen rakennusten pohjatöissä ja maalauksessa?

Ilmoittaudu webinaariin nyt!Kokeneet asiantuntijamme kouluttavat tuotteidemme käyttöön, erityisominaisuuksiin, sekä huomioon otettaviin seikkoihin, oli kyseessä sitten uudiskohde tai historiallinen rakennus.

Toivomme kuulevamme verkkoseminaarissa myös teidän kokemuksianne kentältä, ja meiltä on mahdollisuus kysyä neuvoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmanratkaisuun.

Puurakentamisen yhä kasvaessa rakenteiden ja pintakäsittelyjen hengittävyys on ensisijaisen tärkeää. Maalimme ja pintakäsittelyaineemme ovat muovittomia ja antavat puupinnan hengittää.

Ekologisuus on myyntivaltti, rakennusalan megatrendi ja yhä useamman asiakkaan toive. Tuotteidemme sideaineena käytetään vain uusiutuvia luonnonöljyjä.

Uula Colorin tuotteissa vahva suomalainen perinne kulkee käsi kädessä nykyaikaisen rakentamisen ja ekologisen markkinakysynnän kanssa.


Tule kuulemaan lisää! Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.

Kutsua saa mielellään jakaa eteenpäin!

Lämpimästi tervetuloa!


Kuvan talot: vasemmalla Uula Keittomaali, Vihreä Umbra; Roslagin Mahonki, Kelo. Oikealla Uula Keittomaali, Falunpunainen